De wettelijke garantietermijn voor recente tweedehandswagens van Mercedes-Benz Certified bedraagt 1 jaar. Dankzij de garantieverlenging verlengt u de waarborg van uw Mercedes-Benz Certified voordelig met één of twee jaar of tot een totale kilometerstand van 200.000 km is bereikt.

De waarborg eindigt automatisch wanneer één van beide criteria wordt bereikt: ofwel de duur ofwel de kilometerstand. De Mercedes-Benz Certified-waarborg geldt voor alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen van uw wagen volgens de officiële waarborg “Mercedes-Benz Certified Warranty”. In het kader van deze dekking krijgt u de werkuren terugbetaald op basis van de duur en het tarief die de constructeur toepast.

De onderdelenkosten worden terugbetaald volgens de onderstaande schaal en op basis van uw totale kilometerstand van het betrokken onderdeel op de dag dat het defect wordt gemeld:

  • tot 160.000 km: 100%
  • tot 180.000 km: 80%
  • meer dan 180.000 km: 60%

Het tarief voor waarborgverlenging voor recente tweedehandswagens is afhankelijk van het gekozen model en de duur. Ze zijn beschikbaar bij uw Mercedes-Benz Certified-verkoper. Voor Taxibedrijven en professionelen gelden er speciale tarieven. Contacteer hiervoor uw Mercedes-Benz Certified-verkoper.

Taxi: vraag ons specifiek taxitarief 1 jaar/175.000 km.